Tüm Manşetler

ZİRAAT ODASINDAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Alaplı Ziraat Odası tarafından protokol, esnaf ve üyelere geleneksel iftar yemeği verildi.

ALAPLI DA BALIKÇILAR DEREDE MAHSUR KALDI

Alaplı Dersinin ağzı çakıl taşları ve molozlarla dolması sonucu balıkçılar derede ağzında mahsur kaldı. Balıkçılar dere ağzını kendileri temizleyerek çıkmak zorunda kalırken yetkililerden çalışma başlatılması isteniyor

150 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI

Alaplı ilçesi Çevre ve Köyleri Yardımlaşma Platformu tarafından yardıma muhtaç 150 aileye gıda yardımında bulunuldu.

SEÇMEN BİLGİ KÂGITLARINA İLGİ YOK

Muhtarlar vatandaşların seçmen bilgi kağıtlarına olan duyarsızlığından yakınıyor.

ZKÜ DE SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi nde Ekim ayında gerçekleştirilecek olan rektörlük seçimi süreci başladı. Prof. Dr. Mahmut Özer, seçimde aday olduğunu açıkladı.

ALAPLIDA REFERANDUM TOPLANTISI

Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, 12 Eylül de yapılacak olan referandum öncesi siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenledi.

BÖLGENİN GELECEĞİ BU PROJEYE BAĞLI

Kamuoyunun gündemine geldiğinden bu yana, Alaplı nın yanı sıra bölgemizde büyük bir heyecan ve umut uyandıran Alaplı Limanı, ülkemizin en büyük ekonomi gazetesi olan Dünya Gazetesinde de geniş yer buldu.

KÖKTÜRK ALAPLI DAN HAYIR İSTEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Alaplı da ilçe merkezi ve köyleri gezerek referandumda anayasaya neden HAYIR diyeceklerini anlatan broşürler dağıttı.

POSBIYIK MEYDANLARA İNDİ

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve belediye meclis üyeleri, İnönü Parkında yapılan basın açıklamasıyla REFERANDUMA HAYIR kampanyasının startını verdiler.

KIZILAY ALAPLI ŞUBESİ KUŞBAŞI DAĞITTI

Türkiye Kızılay Derneği, her yıl Kurban Bayramında vekâletle kurban kesiminden elde ettiği etlerden yaptığı kavurma ve kıymaları şubelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmaya başladı.

ALTAY AİLESİ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Ereğli ilçesinde, geçirdikleri kazada yaşamını yitiren gazeteci Altan Altay ile eşi Nurten Altay ve çocukları İzel Altay mezarları başında anıldı.

ALAPLI TSO DAN İFTAR YEMEĞİ

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oda üyelerine yönelik geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

SAMAN DEPOSU TAMAMEN YANDI

Ereğli İlçesi Kepez Mahallesi Kayalık sokakta bulunan saman deposu belirlenemeyen nedenden dolayı yandı. İki itfaiye aracının müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

YİNE YEŞİLTEPE YİNE KAZA

Ereğli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Karşıdan Karşıya geçmek isteyen 68 yaşında ki Firdevs Doğancı ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

MHP DEN KILIÇ A EVET TEPKİSİ

MHP Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç ın Referandumda evet oyu vereceğim açıklamasını ticari kaygılara yenik düşen bir beyan olarak nitelendir